Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

ΕΤΗΣΙΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟ: «Νέες Τεχνολογίες & Σύγχρονες Προσεγγίσεις στην Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση - Εργαλεία Αξιολόγησης και Προγράμματα Παρέμβασης των Μαθητών με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες»

Αγαπητοί Φίλοι, Συνάδελφοι και Συνεργάτες,
Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε την έναρξη του ετήσιου σεμιναρίου του Net Media Lab του Ε.Κ.Ε.Φ.Ε. «Δημόκριτος» για την ακαδημαϊκή χρονιά 2014-2015 με τίτλο «Νέες Τεχνολογίες & Σύγχρονες Προσεγγίσεις στην Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση - Εργαλεία Αξιολόγησης και Προγράμματα Παρέμβασης των Μαθητών με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες» που αποτελείται από 12 σεμινάρια διάρκειας 36 ωρών το καθένα.
Τα προσεχή 2 σαββατοκύριακα (18, 19, 25 και 26/10) θα πραγματοποιηθεί το 2ο σεμινάριο με τίτλο «Προγράμματα Παρέμβασης στις Μαθησιακές Δυσκολίες».
Το πρόγραμμα του εν λόγω σεμιναρίου επισυνάπτεται.
Την ηλεκτρονική φόρμα προεγγραφής σε κάποιο, κάποια ή όλα τα σεμινάρια του ετήσιου κύκλου μπορείτε να τη βρείτε εδώ.
Η προθεσμία για την προεγγραφή σας στο 2ο σεμινάριο είναι μέχρι και την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014.
Αφού κάνετε την προεγγραφή σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας εγκαίρως μέσω e-mail ώστε να σας ενημερώσουμε για το πώς θα πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας μέσω τραπέζης στο ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, και την οριστική σας εγγραφή. Η τελική κράτηση της θέσης σας γίνεται μόνο αφού καταβάλετε το ποσό των 120€ για το τρέχον 36ωρο.
Λεπτομέρειες για τα 12 σεμινάρια του ετήσιου κύκλου, το πρόγραμμα, το κόστος και τις εκπτώσεις μπορείτε να τα δείτε εδώ.
Από την Οργανωτική Επιτροπή των Σεμιναρίων του Net Media Lab
Περισσότερες Πληροφορίες:
Ιστότοπος: http://imm.demokritos.gr  
Τηλ: 210-6503230, 3124

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.